Mijn Boeken
Rob Manders

WIE IK BEN

 Rob Manders is in 1962 geboren in Oisterwijk (NB). Na een internationale carrière van meer dan 30 jaar in de Informatie Technologie, woont hij tegenwoordig met zijn vrouw in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Zijn  liefde voor de stad waarin hij leeft, zijn een belangrijke inspiratiebron voor zijn boeken.


Zondag 28 april 2024 was de boekpresentatie van mijn tweede boek "De Valse Prins" in Stadscafe De Basiliek in 's-Hertogenbosch. Een mooie locatie, gegeven het feit dat de thriller zich afspeelt tegen het decor van het Oeteldonks carnaval en dit een echt carnavalscafe is. De presentatie heb ik samen met Thea Pigmans gedaan van Theeke's Kwastwerk, verantwoordelijk voor de mooie omslagillustratie.
Bedankt iedereen die erbij was, voor de positieve reacties op het boek.
Zondag 26 februari 2023 had ik mijn alleerste boekpresentatie in de Foodhall op Fort Isabella in Vught. Een Fort wat een belangrijke rol speelde in het beleg van 's-Hertogenbosch en ook een hoofdrol vervult in mijn boek. Ook gewoon een leuke historische plek om te bezoeken,
Ik wil graag iedereen bedanken die erbij was. Het smaakte zeker naar meer!


Rob Manders signeert: 'In de schaduw van de Moerasdraak'


Op zondagmiddag 19 maart 2023 had ik mijn eerste signeersessie bij Boekhandel Adr. Heinen in 's-Hertogenbosch.


Het was leuk om direct kennis te maken met lezers van mijn boek.


Bedankt Adr. Heinen voor een mooie middag!

 

E-mailen
Info
LinkedIn